Notícies

30/09/2017

Celebrem els 25 anys del programa euroepeu LIFE

logo25LIFE_3_01 Aquest matí hem presentat el logotip oficial dels 25 anys del programa europeu LIFE que han reproduït en grans dimensions els alumnes del projecte INDI Jornades d’Art Participatiu per a joves a la segona caseta de serveis elèctrics de la Pletera.

A més, en Xavier Quintana, director científic del Life Pletera, ens ha fet una explicació de la importància que està tenint el LIFE en la recuperació dels sistemes litorals de Torroella l’Estartit i el Baix Ter.

És la nostra modesta aportació per commemorar el #LIFE25NATURA i contribuir a la difusió d’aquesta important eina de millora ambiental a Europa. #LIFEprogramme

Amb aquesta intervenció es pretén que els visitants de l’espai relacionin la recuperació de les maresmes de la Pletera al programa europeu LIFE.

logo25LIFE_3_03També vol fer memòria i destacar el paper determinant que està tenint el LIFE en la recuperació dels sistemes litorals de Torroella de Montgrí, de l’Estartit i dels aiguamolls del Baix Ter, ja que des del 1999, l’Ajuntament de Torroella de Montgrí ha pogut tirar endavant 3 projectes finançats a través d’aquest programa.

El programa LIFE es va aprovar el 21 de maig de 1992 i és l’únic instrument financer de la Unió Europea per finançar projectes de conservació i desenvolupament de la política comunitària en matèria de medi ambient. Està gestionat per la Comissió Europea i des de la seva posada en marxa ha subvencionat més de 3.500 projectes, molts d’ells adreçats a conservar la biodiversitat, les espècies i el hàbitats de la Xarxa Natura 2000.Segueix Life Pletera:
Amb el suport de:
LogoLife_Natura20001
AjuntamentTorroella1
ParcNaturalMontgri1
CatedraEcoLitorals1
GrupoTragsa1
Generalitat1
logoUdG
DiputacioGirona1
FundacionBiodiversidadLogo