Notícies

14/02/2019

El Life Pletera, a través de la mirada dels Amics de la Fotografia de Torroella de Montgrí

cartell_expo_amics_foto_pletera3_webEl Life Pletera ha comptat amb la participació de l’Associació d’Amics de la Fotografia de Torroella de Montgrí, que ha dut a terme un exhaustiu registre documental de la transformació de l’espai. Gràcies a la seva implicació, podem disposar d’un ampli banc d’imatges, de diferent tipologia, que permetrà conservar la memòria gràfica de les obres de desurbanització i restauració, però també de la seva regeneració natural i fauna i flora associades.

Els membres de l’entitat, en coordinació amb la direcció executiva i científica del Life Pletera, han generat un fons d’imatges de gran valor, perquè les generacions futures no oblidin els esforços que va comportar la recuperació d’aquest espai natural. Aquest ha estat un exemple d’implicació de voluntariat en el projecte.

LP_Expo_AFTM_05

Exposició a la Capella, del 22 de febrer a l’11 de març
El proper divendres 22 de febrer, a les 20 h, inaugurarem a la Capella de Torroella de Montgrín una exposició en què podrem veure un ampli recull d’aquest intens treball. La mostra, que porta per títol «La Pletera: imatges d’un canvi», ens evocarà l’intens treball que s’ha desenvolupat a la zona i la bellesa estètica del paisatge recuperat. La podreu visitar fins a l’11 de març.

Quan fa pocs dies que hem celebrat el tancament del projecte, l’exposició ens ofereix una magnífica oportunitat per gaudir i valorar, distesament, de l’èxit col·lectiu que representa haver pogut recuperar un espai natural de tan valor com la maresma de la Pletera.

LP_Expo_AFTM_01 LP_Expo_AFTM_02 LP_Expo_AFTM_03 LP_Expo_AFTM_04Segueix Life Pletera:
Amb el suport de:
LogoLife_Natura20001
AjuntamentTorroella1
ParcNaturalMontgri1
CatedraEcoLitorals1
GrupoTragsa1
Generalitat1
logoUdG
DiputacioGirona1
FundacionBiodiversidadLogo