Notícies

19/01/2016

La desurbanització avança a molt bon ritme

En aquest recull de fotografies fetes amb dron i en el vídeo que compartim amb tots vosaltres podreu constatar la ràpida transformació que està experimentant la Pletera des que el 5 de novembre van començar els treballs de desurbanització. Les primeres setmanes els canvis van ser molt accelerats. Ara costa més percebre’ls, tot i que la feina no s’atura i continua essent intensa.

Les elevades temperatures i la manca de precipitacions, tot i que no és corresponen a aquesta època de l’any, han facilitat el desenvolupament dels treballs. Ens trobem en un entorn de maresma, molt sensible a l’efecte de les llevantades. Si hagués plogut, la feina amb la maquinària de gran tonatge hauria estat més complexa i no tan àgil. De moment, els treballs porten molt bon ritme i es desenvolupen d’acord amb el pla de treball. Tot i així, des d’un punt de vista ambiental, desitgem que la climatologia es normalitzi i retorni al que tocaria en aquesta època de l’any.

El reportatge gràfic i el vídeo han estat realitzats per l’empresa Ingloba Group, adjudicatària de la realització del seguiment audiovisual del projecte Life Pletera.

LP_dron_ini_7LP_dron_ini_6

LP_dron_ini_4LP_dron_ini_5

LP_dron_ini_3LP_dron_ini_2Segueix Life Pletera:
Amb el suport de:
LogoLife_Natura20001
AjuntamentTorroella1
ParcNaturalMontgri1
CatedraEcoLitorals1
GrupoTragsa1
Generalitat1
logoUdG
DiputacioGirona1
FundacionBiodiversidadLogo