Notícies

24/02/2017

Reprenem els treballs sobre el terreny de la segona fase

JP - 170221- _75A3641

(Fotografia de Joaquim Puig Riera. Amics de la Fotografia de Torroella de Montgrí).

Aquesta setmana s’han reprès els treballs de desurbanització i restauració ambiental dels sistemes litor als de la Pletera, que es van aturar l’estiu coincidint amb l’inici de la temporada turística. En aquesta primer part de la segona fase, s’actuarà a la parcel·la nord de l’antiga urbanització, on hi ha dipositats els materials que s’han extret de les obres per al tractament previ al seu destí final. Aquesta parcel·la es desurbanitzarà un cop quedi neta de material. Tot l’operatiu quedarà enllestit abans de Setmana Santa. Del material apilat, una part es reutilitza per a l’arranjament de camins municipals, mentre que una altra part es transporta a planta de reciclatge. Un cop s’hagi retirat el material, es procedirà a l’excavació a la mateixa cota que la resta de la maresma.

JP - 170221- _75A3634_v2

(Fotografia de Joaquim Puig Riera. Amics de la Fotografia de Torroella de Montgrí).

Per l’arranjament de camins municipals, l’Ajuntament ha realitzat una memòria sobre la priorització dels que cal arranjar. S’hi destinaran un total 2.245 m3 de material de molt bona qualitat.

En una segona fase dels treballs del Life Pletera hi ha programada la creació de la xarxa d’itineraris i el desplaçament de la línia elèctrica de l’antiga urbanització, que se substituirà per una de nova, soterrada, que passarà fora de l’àmbit de la maresma recuperada, pel límit de la Xarxa Natura 2000.Segueix Life Pletera:
Amb el suport de:
LogoLife_Natura20001
AjuntamentTorroella1
ParcNaturalMontgri1
CatedraEcoLitorals1
GrupoTragsa1
Generalitat1
logoUdG
DiputacioGirona1
FundacionBiodiversidadLogo