Notícies

11/05/2015

Restriccions de trànsit a la Pletera

Us informem que a partir de dilluns 11 de maig de 2015, es restringirà el pas de vehicles i vianants a la zona de la Pletera. Concretament, es prohibirà el pas pel tram de carrer asfaltat que connecta el sector nord, amb l’espai central. Els accessos quedaran acotats al primer vial perpendicular a la costa que acaba al giratori, i per l’altre costat, pels camins de la mota amb accés fins a l’ últim giratori de la urbanització. Es prohibirà el pas a tota persona aliena a l’obra. La restricció durarà entre tres setmanes i un mes.

150331_124210__DSC0299

Aquesta actuació s’emmarca dins la prova pilot del projecte Life Pletera, la primera de les actuacions que es porten a terme sobre el terreny, per desurbanitzar i restaurar les maresmes litorals d’aquest sector de l’Estartit. Permetrà avaluar científicament aspectes diversos, com la qualitat del sòl o la capacitat d’adaptació de la vegetació. S’actuarà en una superfície de 4.300 m2, d’on es retiraran uns 6.000 m3 de runa després de rebaixar el terreny uns 70 cm. En aquest espai s’hi faran bona part de les actuacions incloses en el projecte global. Les conclusions que se n’extreguin serviran per orientar el gran gruix de les obres de desurbanització i restauració, que s’iniciaran passada la tardor i s’allargaran al voltant de 9 mesos.

Per qualsevol altre dubte, respecte a aquestes restriccions de trànsit, us podeu posar en contacte amb la Policia Local al 972 75 01 49.

Mentre es desenvolupin les obres intentarem alterar el mínim possible el funcionament quotidià de la zona. Estem convençuts que l’esforç inversor que fem serà plenament beneficiós per a la recuperació d’aquest espai natural.

Cordialment,

Sílvia Comas i Batista
Presidenta EMD de l’Estartit

L’Estartit, 8 de maig de 2015Segueix Life Pletera:
Amb el suport de:
LogoLife_Natura20001
AjuntamentTorroella1
ParcNaturalMontgri1
CatedraEcoLitorals1
GrupoTragsa1
Generalitat1
logoUdG
DiputacioGirona1
FundacionBiodiversidadLogo