Notícies

11/12/2017

Torroella de Montgrí acollirà el 8è Workshop de la Xarxa Europea de Conservació de Llacunes

epcn_imgEl Museu de la Mediterrània de Torroella de Montgrí acollirà l’any vinent l’organitzaració el 8è Taller de la Xarxa Europea per a la Conservació de Llacunes  una de les principals trobades europees de científics i gestors relacionats amb aquest tipus d’espais naturals. El workshop se celebrarà entre el 21 i el 25 de maig, i està organitzat per l’Institut d’Ecologia Aquàtica (Universitat de Girona), amb el suport del Museu de la Mediterrània i l’Ajuntament de Torroella de Montgrí.

Es parlarà sobre el funcionament i els serveis dels seus ecosistemes: 1) Estructura i funció de les metacomunitats; 2) Biodiversitat en llacs i estanys poc profunds; 3) Balanç de carboni en aigües poc profundes i aiguamolls; 4) Gestió i restauració d’ecosistemes lèntics. Els temes tractats inclouran la resposta de l’ecosistema al canvi global i la identificació de factors clau que regeixen la seva biodiversitat des del punt de vista ecològic i de conservació.

pletera_immaggeo.800x600_q90 fartet_translocacio (1)

El darrer dia d’aquesta important trobada internacional es portarà a terme el 5è Seminari Recerca i Territori, una jornada monogràfica sobre la gestió i restauració de llacunes, durant la qual es presentaran els resultats del projecte Life Pletera. En el marc de la jornada, s’inaugurarà l’exposició de final de projecte, que estarà muntada al Museu de la Mediterrània.

EPCNEl lloc web amb el programa científic i la informació de reserves estan disponibles a: http://epcn8.org/

 

Per a més informació i consultes, poseu-vos en contacte amb la Secretaria Tècnica de la reunió epcn8@barcelocongresos.comSegueix Life Pletera:
Amb el suport de:
LogoLife_Natura20001
AjuntamentTorroella1
ParcNaturalMontgri1
CatedraEcoLitorals1
GrupoTragsa1
Generalitat1
logoUdG
DiputacioGirona1
FundacionBiodiversidadLogo